MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Hodnotitelská komise určila, které potraviny si zaslouží cenu Perla Zlínska

Již třináctým rokem organizuje Agrární komora Zlínského kraje s podporou Zlínského kraje soutěž Perla Zlínska. V letošním roce bylo přihlášeno 121 výr

Post

Dobrovolníci v Uherskohradišťské nemocnici vracejí pacientům chuť do života i s pomocí pejsků

Dobrovolnictví v posledních letech nabírá na síle, a to i v České republice. S lidmi, ochotnými věnovat úsilí a volný čas ve prospěch jiných, spolupra

Post

Benefice Slováckého léta přispěla i Dětskému oddělení Uherskohradišťské nemocnice

Slovácké léto je zavedenou uherskohradišťskou akcí s přesahem. Nabízí totiž nejen zábavu a sportovní vyžití, ale organizuje také benefiční akce.

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA